Första tiden


19 februari, 04.00. Resan börjar!
Linda chillar på Landvetter. 27 timmars flyg väntar oss. 
Linda sover & jag läser
När vi landade i Honolulu var det 29 grader och väldigt kvavt. Runt 12 på natten var vi framme vid Makanalani och vi hade då varit vakna i 34 timmar. Första natten var väldigt snurrig, det var som att sova i en vagga. 
När vi vaknade dagen efter kom Lindas vän Hanna för att heja på oss. Hon hänger varsin Leis (krans) på oss. Allt är fullbordat. Vi är verkligen på Hawaii! Vi hoppar in i hennes lilla bil där surfingbrädan är fastspänd på taket och hon visar oss runt i Hanalei.


Hanna & Matt
Jag och Linda

Hanna och Linda. 
När vi har sett hennes och pojkvännens lägenhet åker vi ner till stranden. 
Summan av kaddemumman: vi mår bra.
/ Paulina
irene
2014-02-22 @ 22:23:10

Hej vad kul att se hur du har det. Vilka underbara natur bilder. Ha nu en underbar vistelse och njut av varje minut.. Jag hoppas att vi i Hyssna klubben kan få del i dina bilder o berättelse vid något tillfälle.
Kram irene i Hyssna fotoklubben :).

Svar: Hej! Vad kul att du läser bloggen! Tacktack!, och ändå är de inte så fina som verkligheten. Ja det skulle vara kul att få visa dem vid något tillfälle :) Kram.
teamhawaii.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TeamHawaii.blogg.se

Vi är 2 kristna tjejer från Göteborgstrakten som åkt till Hawaii på missionsresa. I augusti började vi på Götabro Bibelskola och resan/praktiken är en del av kursen. Vi bor på den fjärde största ön, Kauai - "The garden Isle". Vårt värdpar Eric & Lyn har en ranch, Makanalani där vi bor och jobbar.

RSS 2.0