Goa dagar.

 
Hallå eller.
Vi har det jätte bra på Kauai, kanske är vi inte bäst på att uppdatera denna bloggen men här kommer ett litet inlägg och några goa bilder. Bilden ovan är från våran Hike utflykt tillsammans med Pypyr och hans vän Neheio.
Det är härligt att vara tillbaka på Makanalani och att umgås med Lyn och Eric igen, dem är fantastiska och tar väl hand om mig och Paulina.
Idag har vi haft första ungdomsgruppen här och dem har sovit över en natt på campet. Igår eftermiddag och kväll hängde vi med dem och käkade tacos tillsammans.
Idag gick vi en rund tur tillsammans på farmen och tittade på alla djuren, fåren, åsnorna, kossorna och hästarna.
Det har varit massa regn idag och eftersom att hela platsen drivs av solenergi så hoppas vi på att solen ska titta fram igen så att allting kan fungera som det ska (: Här kommer lite bilder på lägergården och våra handledare!

Love and blessings from Kauai / Linda

En bild från förra året, detta är Eric och Lyn som är våra handledare. 
En bild på campet/lägergården Makanalani "Heavenly gift"
 
 
350 får som springer fritt på ranchen (:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TeamHawaii.blogg.se

Vi är 2 kristna tjejer från Göteborgstrakten som åkt till Hawaii på missionsresa. I augusti började vi på Götabro Bibelskola och resan/praktiken är en del av kursen. Vi bor på den fjärde största ön, Kauai - "The garden Isle". Vårt värdpar Eric & Lyn har en ranch, Makanalani där vi bor och jobbar.

RSS 2.0